Vinn en drömresa till Skottland

Skottland talar till både själ och hjärta hos många. Det är en plats som årligen lockar mängder av besökare, av många olika anledningar. Oavsett om det handlar om kultur, mat eller vacker natur så finns det något för alla. Genom att vinna på lotto kan du finansiera din drömresa till Skottland, så varför inte ta med dina nära och kära på äventyr!

Skandinaver har varit oerhört förtjusta i just Skottland i alla tider, och kanske har detta att göra med ”släktskapet” genom vikingarna. Gamla skotska uttryck som ”bairn” (barn) och ”braw” (bra) skvallrar om inflytande från de nordiska länderna. Det är lätt att tycka om Skottland för dess vackra natur, vänliga människor och kanske den skotska whiskey de är så kända för.

Vinn din resa på lotto

Priset för en resa till Skottland varierar en hel del, beroende på en rad olika aspekter. Vistelsens längd har betydelse, likaså vilken form av boende du önskar samt vilka aktiviteter du vill ägna dig åt. En mycket populär sådan är att besöka högländerna, med Inverness som huvudstad och närheten till Loch Ness och dess mytomspunna sjöodjur.

Är du ute efter mycket kultur och shopping är besök i Edinburgh och Glasgow att rekommendera. I båda dessa städer kan du lyxa till det ordentligt, inte minst när det gäller boende. Ett exempel är det anrika hotellet Balmoral, ett hotell med ett saftigt rumspris, som genom att spela lotto med drömvinsten från svenska spel kan bli verklighet!

Glasgow var tidigare en ganska grå och tråkig industriort, men har på senare år ryckt upp sig rejält och är numer en modern shoppingstad med ett imponerande utbud. Staden är dessutom så kompakt att man slipper få ont i fötterna. Skulle fötterna ändå börja gnälla, är det läge att njuta av en afternoon tea på någon av stadens alla tea rooms.